ishalka, snö och sand!

Vi har 302 fastigheter i samfälligheten, vilket blir många viljor, men vi lovar att vi försöker göra mesta möjliga för att tillmötesgå så många viljor som möjligt, men alla kommer inte att bli nöjda till 100% med vårat arbete. Då undrar du säker vad pratar de om nu då?
Jo, snöröjning och sandning som är hetast på tapeten just nu.
Vi hade gärna ställt in vintern till alla barns stora besvikelse om vi kunnat, men det mandatet har vi tyvärr inte.

Alla vet att det kommer en vinter varje år i Sverige, där det ibland bara blir slask, och ibland massa snö (som nu i vinter), och snö men framförallt is är halt.
Visst vi skulle kunna anlita massor med personal som går runt i området och hackar bort isen, men det misstänker vi att ingen skulle vara villig att betala för?
Vi har haft snöröjaren i området i tre dagar i stäck nu för att sanda, första två dagarna smälte gruset ner i isen då det var mildväder, men från och med igår ligger gruset kvar.

Våran entreprenör finns till vårat förfogande 24/7, men det innebär inte att han befinner sig på plats i området hela tiden för det, då han tillhanda håller sina snöröjningstjänster även åt andra kunder. Det kan därför ibland ta lite tid innan han infinner sig hos oss.

På morgonen idag fredag fick styrelsen höra av en av våra boende, att efter en promenad bort till Vendelsö så var vi det området som hade den bästa sandningen av alla just nu, vilket vi tycker var glädjande att höra.

Som sagt vinter kan vara = halt och vi försöker åtgärda det utan att ruinera samfälligheten.